Vecka Tjugoåtta

2018-07-09 09:42:00
Veckorapport
 
Week Twenty Eight
 
 
 
Börjar den här veckan med träningsvärk i nacken, lite ont i halsen, och jobb som jag snart ska ta mig till. ÄGDE dansgolvet i helgen vilket alltså nacken får betala för nu. Ska ju alltid headbanga och snurra runt huvudet (?) när jag är som mest pepp på att dansa. Nåväl, tillbringade en del av förra veckan på landet vilket jag också tänkte göra den här veckan. Och så ska jag söka fler jobb. Har hittat fler anställningar jag tycker verkar intressanta.
 
---
 
Start off this week wich ache from exercising in the back of my neck, little aches in my throat, and work which I'm soon heading to. OWNED the dance floor this week-end which the back of my neck now has to pay for. Am always head banging and shaking my head around (?) when I'm the most stoked on dancing. Oh well, I spent a lot of last week in the countryside, which I as well will do this week. And I will also apply for more jobs. Have found more positions that I found interesting.
 
 
Överlag är jag orolig och rädd. För att nazister tar (och får ta) större plats i vårt samhälle. Att det verkar som att de är många och starka. Har googlat mig fram till att de är under 1 000 medlemmar i NMR. 0,01% av den svenska befolkningen. Försöker intala mig själv att vi som inte tänker låta historien upprepa sig är så många fler. Jag går under om det inte är så. I min hemkommun Kungälv ska de ställa upp i kommunvalet nu till hösten och jag blir så ledsen över att de verkar växa sig större just där. De använder sig av demokratin för att kunna störta den. Glöm inte att Hitler kom till makten genom att han blev invald i riksdagen och gjorde sig själv därifrån till diktator. Får också ångest av att SD är andra största parti enligt väljarundersökningar. Samt att de i jämförelse med NMR verkar rätt okej och städade - men vi får inte glömma att SD ursprungligen kommer från rasistiska och högerextrema partier. Valet i höst är alltså superviktigt. Gå och rösta. Använd din röst för att visa att vi vill inte ha ett samhälle där vi utnyttjar syndabockar och låtsas att det ska bli bättre så fort de är borta. Det är att sopa problem under mattan. Det löser ingenting i det stora hela.
 
---
 
Am worried that Nazis are taking (and given) more space and room in our society these days. It's super important for Swedes to vote in the legislative election this autumn to make sure that we aren't repeating the history.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0