3 maträtter jag lagade i mars
2019-04-18 07:19:40
3 dishes I cooked in March
Risotto med soltorkade tomater. Och saffran. Och en väldans massa parmesan och peppar. Risotton blir som bäst då. 👌
---
Risotto with sundried tomatoes.And saffron. And a lot of parmesan and black pepper. Makes a better risotto. 👌
Blev gult och härligt i kastrullen. Tror jag utgick från detta recept, men hade ingen kapris i.
---
Nice yellow color in the pot. Think I used this recipe, but didn't add caprice.
Ugnsrostad tomatsoppa. Hittade burrata till kort-datum-pris i affären och då passade det bra att laga denna soppa. Smakrik och supergod.
---
Oven roasted tomato soup.Found a burrata to reduced price in the store, and therefore thought I should make this soup. Tasty and very good.
Hittade även pesto utan nötter i affären. Perfekt. Hittade receptet på Elsa Billgrens blogg.
---
Also found nutfree pesto in the store. Perfect. Found the recipe at Elsa Billgren's blog.
Sist ut: Halloumi carbonara. Stekt halloumi, grädde och återigen en massa parmesan. MMM. Receptet hittade jag här.
---
Last: Halloumi carbonara. Fried halloumi, cream, and again a lot of parmesan. MMM. I found the recipe here.
Kommentarer
Postat av: Angelica Wåhlin
Men wow, vilka smarriga rätter!
Trackback