Vecka 33

2022-08-16 16:10:56
Veckorapport
 
Week 33
 
 
 
Vi försöker hålla kvar det sista av sommaren så mycket vi bara kan - främst genom att bo i sommarhuset och jobba härifrån. Men kanske att det får bli sista veckan nu, vilket jag känner ett stort vemod inför. Känner mig inte riktigt färdig med sommaren, vill låta bli att "rycka av plåstret" så länge jag bara kan. Vill bara få några några några soliga eftermiddagar till där jag kan ligga på gräset och läsa en bok, eller bada i havet. Bara kunna gå runt i shorts och linne och sandaler i några dagar (okej veckor) till. Men ljungen blommar för fullt och björkarna slänger ner gula blad på mig när jag ligger i hängmattan - så naturen kämpar på för att ge mig tecken på att vi alldeles strax går in i en ny årstid. Samtidigt tänker jag att det kanske är lika bra att rycka det där plåstret och gå in i den här nya årstiden med en peppig mentalitet och omfamna vad hösten har att erbjuda. 
 
 
Nåväl. I helgen var vi nere i Småland för att gå på Pigge och Linus bröllop som var fint och peppigt (bilder och så kommer la om ett litet tag). Jag grät mindre än vad jag var inställd på, men upphåller stadigt min gråtit-på-100%-av-alla-bröllop-jag-varit-på.
Igår åskade det riktigt rejält och nära oss, samtidigt som det ösregnade ordentligt. Jag hoppade till flera gånger av några starka ljusblixtar. Satt och kände rädsla samtidigt som det var lite mysigt att inte kunna använda elektricitet. Vi tände ett blockljus vid middagen för att få lite mer ljus. Tidigare idag såg vi en älg på ganska nära håll, trots att den var gömd bakom en del träd uppe på kullen vid huset. Men hornen och den stora mulen såg vi. Stod och avvaktade varandra, men mer än så blev det inte. I eftermiddag/kväll ska det kanske åska igen, jag har hört svagt mullrande ända sedan lunch. 
Till helgen ska vi se Håkan Hellström, ha kalas, och gå på inflyttningsfika. Så det blir fullt upp! Hoppas du får en toppenvecka.😊
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0