Vecka 35

2022-08-29 19:59:00
Veckorapport
 
Week 35
 
 
 
Hej hallå från sommarstugan. Och sjukstugan. Har åkt på någon rejäl förkylning och mest legat och vilat sedan i torsdags eftermiddag. Började med att få sådär ont i halsen att det gör ont att svälja, vilket jag upptäckte under torsdagen. Fick ställa in att åka med på bäversafarin. 🙁  Sjukanmälde mig i fredags och har läst, sovit, tittat på serier, och försökt få i mig mat & vatten sedan dess. Fick jätteont i höger arm häromdagen också, speciellt i musklerna och handleden. Vaknade under natten och ville gråta för att det gjorde så ont. Det har gått över nu som tur är. Mår något bättre idag (kan i vart fall äta saker utan att tvinga i mig det), men hostar emellanåt och behöver vila efter minsta aktivitet. Tankarna är lite i oreda i min groggiga hjärna och balansen verkar inte vara helt tillförlitlig (höll på att ramla ner från kullar i skogen förut i dag), men det ska väl ordna till sig efter lite mer vila. Har tagit ett hemmatest för covid-19 och det var negativt, så det är något annat virus jag blivit smittat med. 
 
 
Har orkat mig ut på två kortare promenader i dag. Hörde att det finns massor med stora blåbär kvar i skogen - vilket jag har varit och spanat in och bekräftat med egna ögon. Är väl i sluttampen på att kunna plocka dem nu. Vi är alltså  på sommarstället, vilket vi orkade ta oss till i går. Kommer gå att vila upp sig snabbt och bra här. Är tanken. I morse vaknade jag med solen och såg den lilla rådjursfamiljen beta på gräsmattan 05:50 innan de skuttade vidare till grannens tomt. Spana på djur kan absolut få bli en del i min återhämtning.
 
 
Min sambo har hittat massor av kantareller. Väntar på att få bli bjuden på kantarellmacka. Resten av förra veckans alla planer blev helt inställda - hann i vart fall med att äta ute och gå på konsert. Och denna vecka är väl enda planen att klättra i en höghöjdsbana. Så hoppas jag hunnit bli frisk tills dess! Hoppas ni får en fin vecka. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0