Vecka 49. Välkommen hem

2022-12-06 11:26:17
Veckorapport
 
Week 49. Welcome home
 
 
 
Så igår (efter lite strul eftersom banksystem låg nere) fick vi äntligen tillträde till vårt nya hem. Sprang direkt och satte nyckeln i dörren för jag ville hinna se rummen under den stackars timme dagsljus som fortfarande var kvar av dagen (därav så suddig bild). Med gångavstånd från vår nuvarande lägenhet, men mycket större och fler rum. Gick runt i och mellan alla rum flera gånger, fram och tillbaka, för att känna efter och bygga upp en bild av våra möbler på plats. Ville knappt gå därifrån, men hunger tvingade mig tillbaka till gamla adressen. Gick tillbaka efter middagen tillsammans med Anton, växter, pannlampa, och ett måttband. Vår plan är att gå dit med ett litet lass varje dag, speciellt på lunchrasten. 
 
 
Hej från pepp tjej (måste ju prova selfie-kvalitén i badrumsspegeln). Kul med nytt. Kul med stort. Kul med vårt.
 
Idag är jag dock trött och lite borta i huvudet. Hade svårt att komma till ro igår kväll - var nog uppe i varv efter alla nya intryck och händelser och planer och tankar. Vaknade mitt i natten och hade svårt att somna om förrän efter några timmar, och då behövde Anton strax väcka mig igen eftersom hans arbetsplats är i sovrummet. Hoppas kunna vända måendet under eftermiddagen med en tupplur (minst) och mat. 
 
 
Har hittat och köpt sänglampor på tradera. Till slut! Tycker de ser ut som små kyrkklockor. Hoppas att de ska passa och göra sig fina. Trodde vi skulle behöva stressleta efter en hatthylla också, men tydligen lämnade tidigare ägaren kvar den de hade satt upp. Den är dock inte helt i min smak (pga vitmålad), men den får fylla sin funktion ett tag i vart fall.
 
Utöver att flytta ska vi gå på två fester den här veckan. Janens disputationsfest ikväll (woho, nu är han färdig med sin PhD!), och farmors 85-årskalas senare i veckan. Kan nog bli skönt med lite avbrott och komma ifrån lägenheten och alla flyttkartonger en stund. Hoppas ni får en fin decembervecka.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0