Vecka 50. Vi har flyttat in

2022-12-12 19:03:00
Veckorapport
 
Week 50. We have moved in
 
 
 
I helgen fick vi hjälp med stora flyttlasset och efter fyra timmar var alla möbler flyttade och på plats. Vi har sovit här i två nätter nu. Ätit frukost, lunch, och middag vid köksbordet. Det känns bra. En tanke om att "det här känns som ett hem" återkommer till mig, och att det är ett vuxet hem (har inte bott ungefär såhär stort sedan jag flyttade hemifrån, inte haft ett sovrum som bara är sovrum). Vi ska bara komma på vad vi ska ha för vitrinskåp, komma på var alla tavlor ska hänga, få upp taklampor, och ordna med annat småfix.  
 
 
Jag har julpyntat. Litegrann. Det känns mysigt att tända ljusstake och stjärnor framåt eftermiddagen när det är mörkt utomhus.
 
Vi var i gamla lägenheten igår för att plocka ihop det sista. Och jag kände ... ingenting, eller kanske en slags känsla av befrielse av att få gå därifrån och få lämna lägenheten jag redan sedan min inflytt där i februari tyckt känts för trång och aldrig som min på riktigt. Jag var också helt slut efter flyttdagen i lördags så orkade inte vara där särskilt länge. Gick tillbaka hem och vilade på soffan medan Anton fortsatte med det sista packandet. 
 
Utöver att packa upp några fler lådor den här veckan ska vi bland annat gå på bio (längesedan!) och se senaste Avatar-filmen, och gå på glögg-/julbak-mys. Blir finfint. Hoppas ni får en fin vecka.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0