Vecka 34

2023-08-21 07:18:25
Veckorapport
 
 
Week 34
 
 
Augusti kommer snart bytas ut mot september. Redan. Vi har hängt uppe i sommarstugan för att hålla kvar i sommaren. Inget badande i havet, men svampplockning och blåbärsplockning i skogarna. Jag har varit trött. En dag sov jag varje gång barnen sov. Har stressat upp mig själv med att hålla streaks. Tycker jag mår bättre nu när jag struntar i hur många steg jag tagit under dagen eller om jag hinner öva på franska eller inte. Försöker byta ut ordet "måste" till "behöver" eller "bra om jag får möjlighet".
 
 
Tvillingarna växer och jag tycker de kan nya saker om inte varje dag så varje vecka. De lär sig så mycket. Börjar kunna styra händerna och ljuda fram olika läten. De är snart ett halvår gamla (utanför magen). Att vi har fått vara föräldrar åt dem i ett halvår. Det är fint. 
 
 
Den här tiden förra året började jag misstänka att jag var gravid. Så det är snart ett år sedan jag ringde till barnmorskemottagningen och fick bokat en tid. Så mycket som har hänt sedan dess. Så mycket jag aldrig kunnat föreställa mig. Att jag skulle vara så illamående i ungefär två veckor. Att jag bara skulle leva på ostmackor och o'boy en period. Att de var två därinne (!) och inte bara lilla Pyret. Att jag skulle få hosta av all halsbränna. Att de skulle komma ut så plötsligt. Att det skulle ta ett tag för mig att hinna ikapp tanken på att jag hade blivit förälder. Att det var just de här två som låg därinne.
 
 
Behöver gå och underhålla ett barn som ligger och pratar för sig själv i sovrummet. Resten av familjen sover (eller försöker sova). Hoppas ni får fina augustidagar. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0