När jag var en discokula (nyår)

2023-01-04 11:11:00
Kalas och festligheter
 
When I was dressed as a disco ball (New Year's Eve)
 
 
I lördags var det nyårsafton och jag körde ett yogapass i sliten gammel Cortègen-tröja efter frukost. Brukar ha som tradition att gå och simma på årets sista dag, men badhuset i denna stad var stängd plus att jag fortfarande var lite hostig. :( Så gravidyoga på Youtube fick kompensera. Namaste to you, and namaste to the babies.🙏
 
 
Vädret var la inte toppenkul, men i vart fall inte dimmigt som förra året. Gav hopp om att vi skulle kunna se Bohus fästnings fyrverkier senare. Jag gick och vilade och tog det lugnt medan Anton fixade iordning i vardagsrummet. 
 
 
En stor del av Antons familj kom över på fika innan fyrverkerishowen. Några fick rundtur i det nya hemmet.  
 
 
Käckt när gästerna tar med sig tårta och paj. 😊
 
 
Här är min stilige karl, jag, och discokulan. Har haft den glittriga dressen på flera nyårsfiranden, så himla bra att den är i ett väldigt stretchigt tyg så jag kunde ha den i år med. Bar den dock bak-och-fram efter Antons förslag. 
 
 
Tilda och Victor stannade kvar för att se på fyrverkerierna från vår balkong. Det duggregnade lite och vi fick ha filtar om axlarna för att inte frysa. Ljudet från smällarna kom en stund efter färgexplosionerna, eftersom vi var en bit bort. Sedan packade vi ihop oss för att åka hem till familjen Malmgren. 
 
 
Vi lekte med tågbanan, åt trerätters, såg på Flygplan 2, och fick tips om den stundande framtiden. När den yngste i sällskapet skulle gå och lägga sig gick jag också och vilade en stund. Skönt att kunna gå iväg och göra det i gästrummet. 😊 Efter tuppluren käkade vi crème brûlée, mums. 
 
 
Och spelade 7 wonders i två omgångar. Jag var dock seg i huvudet och orkade inte tänka, så spelade i lag med Anton. Lisa vann båda gångerna, och vi tog silverplatsen. 
 
 
Så kom tolvslaget. Jag fick en kyss, vi skålade, vi tittade på fyrverkerierna som omringade oss från kvarteren, och strax därefter gick jag och lade mig - mycket trött tjej. Väldigt mysigt att sova över på nyårsafton tycker jag - några av mina bästa fester har nog alltid innehållit övernattning. På morgonen stekte Anton pannkakor till oss, vi lekte ännu mer med tågbanan, och när vi kom hem igen lade jag mig på sängen och sov. Igen.
 
 
 
Fick små små kläder och gulligaste strumporna med oss hem. 😳 Oj oj oj. Och en hel kasse med grejer som vi nu kan stryka från vår att-införskaffa-lista. Toppen ju!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0