Vecka 1

2023-01-03 19:31:35
Veckorapport
 
Week 1
 
 
Årets första dagar har passerat. Och det känns ju som vanligt, inte så mycket annorlunda ifrån i lördags. (Som att ett nytt år på några dagar ska förändra saker drastiskt, nej.) Det enda som känns annorlunda för mig är att hostan verkligen börjar avta, och att vi börjar komma tillbaka till några slags rutiner som helt flög ut igenom fönstret i och med flytt och sjukdom. Fått sova hela nätter (typ) vilket gör dunder för mitt humör och ork. Börjat äta mellanmål mellan huvudmålen igen, och inte som ett huvudmål. Vill fortfarande hamna i säng strax efter kl 20. Känns svårt att ändra på och anpassa till sociala aktiviteter, men det får vara så.
 
Vill att april ska komma - ska bli spännande att få se vad det är för individer jag bär runt på. Samtidigt som inte - vet ju inte riktigt vad som väntar och har ställt in mig på att det går inte att föreställa sig. Förutom kanske den värsta typens scenario eller den bästa. Har mentalt satt hela våren på paus. Mycket svårt att planera något längre fram än högst några veckor. Ska vi boka en resa? Åka på spa? Åka till en skidort? Jag vet inte. Jag vet inte om jag kommer kunna, kommer orka, kommer få. 
 
Så det kommer bli en väntans vår, ett väntans år. Tur vi har massor av pussel och legosatser att fördriva tiden med. Har lagt in som mål att jag vill läsa ungefär två böcker per månad och hoppas jag kommer att ha tid och ork för det - i värsta fall får väl pekböcker räknas med. Jag ska även ta en kurs på distans i praktiskt projektledning.
 
Fokus på denna vecka nu! Den kommer bestå av trettondagsaftonsfirande, födelsedagslunch, besök hos barnmorskan, och Katta-häng. Mycket mysigt att se fram emot. Är för övrigt fortfarande förundrad över att bilden ovan är en av våra utsikter, tycker den är så otroligt mysig, som att vi har skogen precis utanför fönstret. Hoppas ni får en underbar vecka!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0