Vecka 2, 2023

2023-01-10 10:33:53
Veckorapport
 
Week 2, 2023
 
 
De två senaste nätterna har det känts som att jag har halvsovit, eller varit i ett halvvaket tillstånd - drömt röriga drömmar och känt mig uppe i varv. Mycket som snurrar i huvudet just nu och jag försöker med olika avslappningsmetoder för att få tankarna att stanna upp och pausas, ibland funkar det ibland inte. Insåg häromdagen att de där två kabraterna ska komma om tre månader. Tre månader! Aldrig tidigare har jag tänkt att det är så kort tid. Det kan till och med mycket väl bli tidigare än så. Vill få bockat av så mycket från vår införskaffa-lista som möjligt tills dess. Åkte ut till Partille i går kväll för att köpa ett babynest jag spanat in på Marketplace. Men framförallt spanar vi efter en barnvagn begagnat, nu när vi till slut bestämt vilken modell som nog kommer passa oss bäst (åkte till baby- och barnbutiker i helgen för att testa olika modeller i verkligheten, som blivande tvillingfamilj har vi rätt begränsade val vilket känns skönt). Den modellen går åt som smör i solsken så det gäller tydligen att vara snabb som attan! Stressigt känner jag.
 
Vi har en lång att-göra-lista dessutom, som väl egentligen aldrig tar slut. Vuxenlivet kan definieras som en enda lång att-göra-lista. Är det inte det vardagliga som att handla mat, tvätta, städa, eller källsortera, så är det boka elektriker, ringa försäkringskassan, hitta och köpa fönsterlampor, eller boka bilservice. Gäller att kunna prioritera för inte bli helt överbelamrad, och att dela upp punkterna mellan sig om en är flera.
 
Känner mig stolt som har upptäckt tecken på att jag börjar stressa upp mig, och jag försöker bromsa upp det och inte bara köra på ("bara liite till klarar jag, sedan får jag vila") som brukar vara misstaget jag gör. Speciellt nu när jag har lägre energi och ork än vanligt. Det mesta löser sig ju. Det gör ju det. Låt det bli mitt mantra från och med nu.
 
Den här veckans planer är än så länge bara att gå på födelsedagsfika, och utflyttnings-öppet-hus för Pigge och Linus som flyttar till USA snart. Känns lagom den här veckan. Finns tid att eventuellt åka och köpa barnvagn någon eftermiddag ifall det dyker upp någon. Vi har förresten börjat få upp lite fler tavlor och hyllor (som i köket) - sakta men säkert kommer saker på plats. Hoppas ni får en fin vecka! ♥ 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0