Vecka 3. Kursstart och sänglampor

2023-01-16 14:53:51
Veckorapport
 
Week 3. A course start and beside lamps
 
 
Vi har äntligen fått upp sänglamporna som jag hittade på Tradera för ett tag sedan. Mina föräldrar var här i går för att hjälpa till att röja undan i princip det sista från flytten. Få upp sänglampan var med på att-göra-listan. Så skönt att få fyra extra händer, plus fler personer som kan lyfta nu när jag är rätt så handlingsförlamad. Tanken med sovrummet (och ungefär alla andra rum) är att byta väggfärg och golv så småningom. Jag har en vision om att ta hit hantverkare i sommar när vi kan vara i sommarstugor. De ser just nu rätt ensamma där på väggen, sänglamporna. I verkligheten tar de upp sin plats rätt bra. Några kompisar ska de väl dock få i form av andra prydnader. Senare. Skönt att få mer plats på nattduksborden när bordslamporna vi haft där provosoriskt försvinner.
 
 
Idag börjar min kurs på distans i praktisk projektledning på Stockholms universitet. Något ska jag väl hitta på i väntan på jobberbjudande och kidsens entré. Upptäckte att jag glömt att skaffa kurslitteraturen och kan därför inte läsa veckans kapitel än. Den är beställd nu, så snart kan jag sätta igång på riktigt. Ser fram emot att ha en mer konkret uppgift att göra om vardagarna. 
 
 
Dock skönt med en oväntat lugn start, för jag är helt slut från helgen och förra veckan. Förra veckan kändes oändligt lång. I fredags när bäbisarnas nya vikt och längd representeras med en ny frukt sa jag "har de inte varit vintersquash jättelänge? Har vi glömt en vecka?". Det hade vi inte - de är förresten stora som rödkålshuvuden nu. Vi hade en elektriker över i början av förra veckan, och när han kom tillbaka senare i veckan fick både jag och Anton för oss att det var minst en vecka sedan han hade varit här.
 
 
Utöver att läsa i min kurslitteratur ska jag den här veckan på två barnmorskebesök och ett ultraljud. Behöver göra ett glukostest för att se att min bukspottskörtel klarar av att producera insulin till mig och två bäbisar. Ser inte fram emot stick i fingret och att fasta fram till kl 10, men vill ju såklart veta att allt fungerar som det ska. I helgen tänker jag klä upp mig fint och äta tårta. Och sedan vila vila vila. Ha en fin januarivecka! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0