Vecka 5

2023-01-30 10:10:23
Veckorapport
 
 
Week 5
 
 
I helgen skämtade vi om att vi har klarat av att vara gifta i en vecka. Hurra hurra.👏 Firade med att köpa babytäcken, äta hasselbackspotatis, och titta på inför-förlossningen-videor. Hade lite bröllopstårta kvar som vi fick hjälp med att äta upp. Blev en rätt lugn men ändå händelserik helg. De flesta kommande helgerna är helt tomma (eller nästan helt tomma) vilket öppnar upp för tillfällen att skaffa några sista grejer till bäbisarna, göra spontana utflykter / aktiviteter efter ork, eller bara vila. Känns perfekt. Nästan som att vi hade planerat det så.
 
 
Min hålla-koll-på-graviditeten-app säger att det är 88 dagar kvar till beräknat födelsedatum (och att bäbisarna är ungefär lika stora som blomkålshuvuden). Nedräkningen har börjat på allvar. Tycker att veckorna går så långsamt, men samtidigt ack så fort. Kan vissa dagar känna mig förvånad över hur jag fick ännu en dag att gå. Har börjat göra en daglig att-göra-lista som jag skriver kvällen innan eller på morgonen. Dels för att inte glömma av något jag behöver få gjort, och dels för att göra det konkret att jag har faktiskt gjort saker idag. Inte bara legat på soffan och vilat (vilket också är en punkt på listan varje dag). Ger en stark belöning av att få stryka över något. Som en stolt klapp på axeln till mig själv. Du gjorde det! Stjärna stjärna stjärna.
 
 
Kikar i kalendern. Denna vecka ska jag på en begravning, fira mammas födelsedag, ha över vänner på middag, eventuellt gå på en inför-förlossningen-kurs, besöka fysioterapeuten och utvärdera om stödbältet har hjälpt för att minimera smärtan i höfterna, och se till att få kikhostavaccin. Samt ta promenader i solsken. Hoppas ni får en fantastisk vecka! ♥ 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0