Vecka 28

2023-07-12 07:19:42
Veckorapport
 
 
Week 28
 
 
Vi har kommit hem igen efter att ha hängt i sommarstuga i två veckor. Med två billaster fick vi med oss allt vi trodde oss behöva, och har konstaterat i efterhand att vi har använt typ allt vi tog med oss så inget släpande var i onödan. Vi lyckades bada i havet en gång, och jag tog med mig en av bäbisarna ut och plockade blåbär. Köpt Sundborn punsch från glassbilen och det är den bästa glassen jag vet, den verkar vara tillbaka för försäljning igen efter att ha varit borta några år. Vi vandrade i ett naturreservat med mina föräldrar, barnens farmor, och barnens kusins familj. Hade Annie med familj över på besök en dag; det blev spring varv efter varv runt huset och lunchkäk utomhus. Barnens farmor bodde med oss ett tag och det var otroligt lyxigt att kunna få avlastning och lagad middag varje dag.
 
 
Ett åskoväder med hällregn har precis dragit in, och jag undrar vad bäbisarna kommer tycka om åska. De har inte varit med om det än. Men de verkar sova på just nu, och jag borde också gå och lägga mig så jag hinner få någon timmes sömn innan nästa matning. I natt har vi matat runt midnatt och runt halv fem. Vi sitter i mörkret och matar för att försöka få dem att förstå att nu är det natt och då borde vi egentligen sova. Har inte kunnat utvärdera än om det funkar eller ej, haha. De har fyllt fyra månader nu (men 2,5-3 månader rent biologiskt som en läkare sa häromdagen) och väger runt 5,5 kg var. Tänk va. Vi har varit föräldrar till de här små (men tunga!) knytena i fyra månader. Otroligt. Tittade på bilder från när de var nyfödda igår och de var så små så små och det känns som så längesedan samtidgt som det känns som att det var för en vecka sedan. 
 
 
Startade den här veckan med två olika vårdbesök. Lyckats ta oss in till Sahlgrenska och tillbaka. Passerade flera krockolyckor på motorvägen hem och det kändes läskigt. Såg en mamma stå bredvid sin krockade bil med ett litet barn i famnen, huga. För oss består väl resten av veckan att tvätta all sommarstugetvätt och att ha familj och vänner på besök. Det ska regna och vara molnigt enligt min väderapp så det blir passande aktiviteter.
 
 
Okej nej nu behöver jag gå och försöka vila lite. Ha en fin sommarvecka hörrni. (Edit: hann knappt lägga huvudet på kudden innan bäbisen jag hade hand om inatt blev hungrig. Typiskt.)
 





Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0