Vecka 29; nytt sömnrekord och hemmafix

2023-07-18 13:55:08
Veckorapport
 
 
Week 29; new sleeping record and home decorating
 
 
I natt har min sömn slagit rekord. Sex timmars sammanhängande sömn fick jag. Bäbisen jag hade hand om i natt sov väl säkert åtta timmar själv - hade jag vetat det hade jag gått och lagt mig tidigare. Otroligt lyxigt. Vi var dock uppe 03:30 för att äta, men gick och lade oss igen ungefär en timme senare. Anton fick desto mindre sömn för den andre bäbisen håller stenhårt i sitt äta var tredje/fjärde timma-schema. Vi har flyttat över dem till spjälsängen och de har sovit där skavfötters i kanske en vecka nu. Ett av våra babynästen började bli lite väl trångt, och jag blev orolig att det skulle kunna hämma tillväxten för bäbisen. Var förberedd på att det skulle komma klagomål på att sova på nytt ställe, från vad jag har hört från andra att det kan bli, men det har gått lite väl smidigt. Lyxigt att kunna breda ut sig i sängen igen. Trist dock att inte kunna pussa på dem precis innan jag somnar. 
 
 
Förra veckan hade vi något inbokat varje dag. Vårdbesök eller besök här hemma. Kul att kunna träffa och umgås med andra, även om tre fjärdedelar av min hjärnkapacitet går åt till att hålla bäbisarna nöjda och vid liv. Vi besökte även min farmor tillsammans med pappa och mamma, och vi tog ett foto med fyra generationer vilket jag önskat mig. Vill skriva ut och sätta upp det på väggen. 
 
 
Denna vecka är desto lugnare. Ser till att få fixat saker här hemma. Tavlor har kommit upp på väggarna. Har röjt i kökskåp. Vi behöver få iordning i garderoberna - i en garderob i hallen står till exempel bara en massa pappkassar intryckta. Verkar bli en dagsutflykt med mina föräldrar i veckan. Annars ska vi väl bara vila och ta det lugnt. Kanske därför bäbisarna vilat så mycket igår och idag, de tar igen sig från förra veckan. 
 
 
Det har regnat och regnat och åskat. Nu verkar det bli uppehåll i några dagar, men lite blåsigt och är inte så jättevarmt. Och denna väderleksbeskrivning får avsluta denna veckorapport. Ha en strålande fin vecka! 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0