Vecka 44

2023-10-31 09:59:49
Veckorapport
 
 
Week 44
 
 
 
Vi har lämnat en fullspäckad helg bakom oss. Långpromenad genom Kungälvs gator med Wille i fredags, en heldag med tunnbrödsbakning i lördags, och promenad med Annies familj i regnet i söndags. På söndagskvällen var jag redigt trött och däckade i säng med bäbisarna vid deras läggdags. Men var lika trött på måndagsförmiddagen. Anton fick beordra mig att gå och vila. Så jag inte fick för mig att göra, och stressa upp mig över, femtioelva olika saker.
 
 
I badrummet luktar det av klor från badkläderna som hänger på tork. Två små badbyxor. Och badkläder för vuxna. Vi har varit på vårt andra babysimtillfälle. Den där halvtimmen går så fort. Vi lär oss olika sånger, och förbereder för att bäbisarna om några veckor ska "dyka" under vattnet. Efteråt: hungriga bäbisar som inte kan få nappflaska fort nog, och ögon som stängs så fort vi är på väg hem igen. 
 
 
Den här veckan har vi inte så mycket planerat. Blir en skön kontrast mot helgen. Vardagen fylls snabbt på ändå. Med tvätt och disk och matning och matlagning och fruktstund och promenad och jag somnade visst. Nu kommer november. Kämpa sig igenom grådasket. December kommer fortare än vad vi tror. Visst? Snälla säg att det är så. 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0