Vecka 15. Ett fotoprojekt

2024-04-11 08:00:00
Veckorapport
 
 
Week 15. A photo project
 
 
Jag har påbörjat ett nytt fotoprojekt. Inte i någon direkt konstnärlig mening, utan rent hobbymässigt få digitala bilder till en utskriven, fysisk form. Började med att jag ville beställa en fotomugg. Slutade med att jag lade en beställning på över 1 000 bilder, utöver fotomuggarna. Min vision är en fotopärm för varje år. Bilderna uppradade i kronologisk ordning. Jag skaffar därför fotofickor att sätta in i pärmarna så jag enkelt kan stuva om bilderna ifall jag skriver ut någon mer bild som ska få plats. Det kommer ta tid detta. Kanske ett projekt som sträcker sig till över sommaren. För jag vill på baksidan av varje foto skriva datum och någon kommentar om vad bilden föreställer. Och jag kommer bli avbruten av barn som vaknar, av barn som vill mig något, av barn som väldigt gärna kommer vilja vara med. Det är kul med projekt. Något som får en att komma ur sängen på morgonen. Utöver barn som vill ha frukost och ny blöja. 
 
 
I måndags hängde vi utomhus i Fontin i fyra timmar. Bilden är därifrån. Det var nästan fullt på parkeringen. Flera som tog tillfället i akt att njuta av solen. Alla bänkar utanför kaféet var fulla av pensionärer och barnfamiljer. Vi åkte dit lite spontant. Har liksom glömt av att Fontin finns som utflyktsmål. Lisa kom med sina två barn och vi gungade, lekte kurragömma, fiskade, och tittade på grodor. Tänkte mata fåglarna med bröd men läste en skylt om att helst inte göra det då de kan få problem med tillväxten av vingarna. Fyra timmar utomhus som blev till röda kinder och näsa inomhus.
 
 
I helgen var jag och bowlade. En present till mamma från pappas syskon. Jag och några kusiner hängde på. Annars har vi mest stannat hemma. Barnen har eller har haft hosta och snuva. Känns som att det är på väg bort, tack och lov så vi alla kan sova bättre. Hoppas ni får en fin fortsättning på veckan! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0