Lådorna med secondhand-fynd

2024-02-15 08:00:00
Kläder och skor och så Konsumtion
 
The boxes bought from second hand
 
 
I januari beställde jag hem två omgångar från Sellpy (och hade en smula ångest över det, att ha köpt så mycket grejer även om det var secondhand). Fick lite hjälp att packa upp av små händer. Häng på så ser vi vad som låg där i, utöver kläder och grejer till tvillingarna. 
 
 
En randig byxdress från H&M. Tyvärr var den alleles för liten kring mina höfter och satt åt på ett osmickrande sätt. Desto roligare att den passade Antons syster bättre som fick den istället.
 
 
Två par byxor. Tänker att de med mönster blir kul framåt våren att ha tillsammans med något tajtare upptill. Två tröjor som kommer att passa både till vardags och fest beroende på vad som bärs till. Den randiga har dock tyvärr någon text i silvrigt över bröstet. Det syns dåligt på bild, och förhoppningsvis inte alltför mycket i verkligheten. 
 
 
En byxdress som är lite lagom fin att ha på kalas, tyvärr saknades skärpet men tänker att jag ska hitta något som passar. En knytblus utan ärmar, och en blus med rosetter. Har en spaning att rosetter är på väg att bli trendigt igen. Jag och Wille hade en rosettperiod i gymnasiet, så rosetter är jag väl bevandrad i. 
 
 
Medan jag tog fotona på kläderna fick jag även hjälp att rensa hyllan i min garderob. Inte för att det var något som stod på min att-göra-lista, men mitt barn tyckte tydligen att det behövdes. Klart slut med klädinlägg. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0