Vecka 6. Osentimental

2024-02-05 08:00:00
Veckorapport
 
 
Week 6. Unsentimental
 
 
Ett senaste projekt har varit att rensa ut alla kläder i storlek 68 i barnens garderob. Sortera i olika kassar så att rätt kläder hamnar tillbaka i rätt hushåll. När vi rensade ut de första storlekarna i somras kände jag mig sentimental. Det var ett steg att ta. Det betydde att barnen blev större, växte, och att något nytt och oväntat stod för dörren. Snart flyttar de väl hemifrån, det går så fort. Men den här gången var det bara en känsla av lättnad och renhet. Att få rensa och få en överblick över vad vi har för plagg i nästa storlek. Även om det väl kommer dröja ett litet tag innan de behöver storlek 80.
 
 
Förra veckan gjorde vi flera utflykter. Biblioteket, öppna förskolan, en promenad i Jörlanda, och mammas 60-årskalas. Tyckte det var skönt att få komma iväg, även om det är ett litet projekt att komma ihåg och packa med sig barn och barnvagn och mat och skötväska. Fick som lite energi av det. Få hjälp att stimulera barnen, men inte bli helt utpumpad själv. 
 
 
Den här veckan har vi, i motsats, inte så mycket planerat. Finns utrymme för spontanitet, men också att fixa med projekt här hemma. Har beställt fler fotofickor till fotopärmen, och det är jag taggad på att sitta med. Hoppas ni får en fin vecka!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0