Vecka 7. Lyckligt ovetandes

2024-02-13 08:00:00
Veckorapport
 
 
Week 7. Blissfully unaware
 
 
Hade tänkt skriva en längre text om att ha landat i att det är skönt att vara lyckligt ovetande. Med fokus på sociala medier och influencers. Jag har ju inte instagram, och är sällan inne och scrollar på facebook längre. Har följt Bloggbevakning (en slags skvallerblogg) ett tag men fick häromveckan en tankeställare om att vill jag verkligen veta vad en tidigare Love Island-deltagare har för sig, eller orkar jag försöka bli provocerad av olika influerare. Tyckte inte jag fick till texten men nu har jag skrivit om det ändå. Det är rätt gött att vara lyckligt ovetande om vad som händer. Håller mig till mina få bloggar jag läser dagligen. Räcker så.
 
 
I helgen bjöd vi mamma på restaurang. Åt efterrätt hemma hos min syster där barnen kunde krypa omkring och försöka klappa hunden. Barnen har varit på sitt första tandvårdsbesök och de fick beröm för välskötta små tänder. 
 
 
Den här veckan ska vi ha middagsgäster. Annars är det än så länge inget annat planerat utöver att äta semlor idag på fettisdagen. En tanke som kommer till mig flera gånger är att det vore kul att dra till badhuset. Men får varje gång påminna mig om att just denna vecka är det sportlov och att det är mycket bättre att åka dit vilken annan vecka som helst. Det har kommit snö igen så ännu en gång finns det chans att dra iväg med pulkorna. Hoppas ni får en fin vecka!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0