Vecka 29. Sommarläget, egentid, och bröllop

2024-07-19 08:00:00
Veckorapport
 
 
Week 29. Summer times, me time, and a wedding
 
 
Dammen en otroligt vacker dag. Vi har varit i sommarstugan ännu en omgång. Där stänger jag av, vilar upp. Tar i och ur barnen i gungan, hoppas på att regnkläderna hunnit torka till nästa gång vi går ut, haft besök. Läser bok och löser korsord. Lyssnar på några sommarprat - det är ett av mina sommarprojekt att försöka lyssna på alla. Lyssnar på tystnaden och plockar blåbär. Kommit tillbaka hem till stan igen och försöker blanda vilodagar med aktivitetsdagar - vill ju hinna träffa folk medan de har semester men inte tappa rutinerna helt. 
 
 
Och vi har varit på bröllop. Så fint. Jag grät. Såklart. Lyckades ändå hålla mig fram till när en vän till brudparet sjöng i kyrkan. Anton höll ett så fint tal till sin kusin Amanda, som var bruden. Jag hade fått höra det en gång innan, och grät då också vilket är ett gott betyg. Lite konstigt att vara borta från barnen, som var i mina föräldrars trygga händer. Kunna äta mat utan att behöva mata någon annan eller riskera att få en katapultsked med tomatsås över sig. Fick dansat några låtar på dansgolvet vilket var något jag sett fram emot så mycket, trots att klockan blev senare än jag tänkt. Dagen efter var vi trötta, men det var tydligen barnen med så det var ju toppen. 💗
 
 
Igår var jag borta från barnen igen. Eller de var borta från mig. De åkte iväg med sin pappa och faster ut till en sommarstuga vid havet. Jag var helt ensam i flera flera timmar. Tills jag hängde med Katta en sväng. Var så många timmar av egentid att jag inte riktigt visste vad jag skulle göra med all tid. Fanns lätt så många borden, sådant jag verkligen borde passa på att göra när jag inte hade två barn springandes runt mina ben. Men att tänka på alla de göromål är grund för stress, så istället tog jag det mest lugnt och gjorde vad som föll mig in. 
 
 
Vi har en grillning med Antons vänner planerad i helgen, och kanske en övernattning på annan ort. Och just det! Jag kom fram i riksradio i lördags morse, till programmet Ring så spelar vi. Vann två presentkort, och därmed kan jag stryka det från min bucket list. Det var det om detta. Hoppas ni har en skön sommar!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0