Vecka 31. Skördetider och packning

2024-07-30 08:00:00
Veckorapport
 
 
Week 31. Harvest season and how to pack
 
 
Skördetider på balkongen. Spritärterna är spritade och ärterna kokade. Åts med mycket smör. Tomaterna börjar gå från grönt till gult till rött i färg. Varken jag eller Anton kan / bör äta (råa) tomater, men barnen älskar dem. Kul att få visa dem hur tomaterna växer och att vi måste ha tålamod och vänta. 
 
 
Den här veckan åker vi iväg söderut några dagar. Packar med oss halva hemmet som vanligt. Tänker inför varje längre bortavistelse att vi borde skaffa en takbox. Samtidigt som jag tänker att det är bra att ha begränsning med sin packning, att inte kunna släpa med oss mer än vad vi egentligen behöver. Tycker jag blev duktig på att packa minimalistiskt när jag reste mycket i jobbet. Tänka ut outfits och alltid bara resa med handbagage. Lära mig från gång till gång vad jag faktiskt packar upp och vad som alltid blir kvarliggandes i resväskan. En fransmän jag reste med ibland imponerade på mig med att bara resa med en ryggsäck. Det har jag bara lyckats med en gång.
 
 
Imorgon är det min namnsdag, hoppas få till att fira med åtminstone lite fika. Till helgen blir det kalas i två dagar. En 71-åring och en 30-åring som ska firas. Kul! Sedan kommer jag behöva vila i några dagar. Fint. Det var allt. Hoppas ni får en fin start på augusti!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0