Vecka 13. En springtur

2024-03-26 08:00:00
Veckorapport
 
 
Week 13. Went for a run
 
 
Jag sprang i lördags. Inte så långt. Inte så snabbt. Väckte kroppen med två kilometer. När de två kilometrarna var sprungna var det som att kroppen gärna ville fortsätta. Men jag hade bestämt mig på förhand för bara två kilometer, hur lätt eller jobbigt det än kändes. Var glad för det efteråt. Fick först en energiskjuts av alla endorfiner i kroppen. Men behövde sedan vila utan att kunna vila för tvillingarna behövde min uppmärksamhet. Har haft träningsvärk i låren. Känt hur stel jag är i rygg och axlar. Blivit irriterad av trötthet vilket förvånade mig för brukar alltid bli klar i skallen och hög på livet efter en löprunda. Kanhända den mer positiva effekten kommer tillbaka med mer regelbundenhet och vana. Vi säger att det är så. 
 
 
Annat jag (vi) gjort i helgen: 1. Träffat den senast födda lille personen som var lite mer än en vecka gammal och så liten och som tittade mer än han någonsin gjort. 2. Påskpyntat i lägenheten och det finns mycket nytt för en ettåring att peka på och säga "dää" till och bli frustrerad över att det inte får pillas på. 3. Hälsat på Annies familj och firat en tvååring två månader i efterskott och ätit glass och korv och hängt på balkongen. 4. Var ju inte i helgen men i måndags (igår) åt vi våfflor till mellanmål för att det var ju våffeldagen och det var lättare att göra våfflor denna gång än senast jag försökte och tänker att det blir lättare och lättare att få saker gjort ju äldre barnen blir. 5. Markerat en massa artiklar på Sellpy som favoriter i flera dagar för att göra en beställning av UV-tält, regnvantar, barnbyxor, dambyxor, och barnkuddar. 
 
 
Påskhelgen ska firas. Förra påsken hade vi precis tagit bort sonderna på barnen och fått börja gå ut med vagnen, men firade inte påsk mer än med pynt och att vi fick hembudat en cheesecake av mamma. Vad jag minns. Men i år så ska det firas. Kul kul kul. Hoppas på sol för det är alltid trevligt. Och att ni får en fin påsk.
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0