Vecka 18. Vårenergi och första-maj-tåg

2024-05-01 08:00:00
Veckorapport
 
 
 
Week 18. Energy from Spring
 
 
Jag har fått en stark lust att fixa och ordna och greja här hemma. Jag benämner det som att jag har fått vårenergi. Energi från att dagsljuset har kommit tillbaka, från klorofyll-fyllda vyer, och från lätthet i att göra saker som att ta sig ut. Kan verkligen förstå och relatera till den där ivern att få vårstäda och göra fint. Jag har en lust att rensa och bli av med grejer, samtidigt som jag vill skaffa olika förvaringslösningar. Tittar på (och i vissa fall beställer) backsystem, minibyråer, och lådförvaringar. Vill få till någon snygg lösning i hallen för tvillingarnas ytterkläder och skor. Håller även på med projekt balkong och odling. Har gått ganska bra hittills att hålla två ettåringar borta från krukor och jord. Och vi har köpt utemöbler! Som vi har satt upp men inte invigt på riktigt än. Är även motiverad att söka jobb och leta runt bland annonser. I det sökandet finns det dopamin att hämta.
 
 
Den här energivågen är lätt att surfa med på. Men det tar också energi att leta runt och jämföra produkter på olika hemsidor. Att bestämma sig för vad som kommer passa hemma. Att skicka in CV och skriva personliga brev. Så jag behöver - som vanligt - påminna mig om att vila och nöja mig ibland.
 
 
Idag är det första maj. Har haft en idé om att jag vill gå med i första-maj-tåget. Demonstrera för, bland annat, tvillingföräldrars rätt till fler föräldradagar. Har ingen aning om hur jag skulle göra för att få gå med, och vad som är okej att demonstrera för. Kanske någon av er som läser som vet? Hursomhelst. Det ska bli varmt och gött idag. Igår var vi utomhus utan jacka, och även barnen kunde vara lättklädda. Bort med åkpåsar och tjocka mössor. Som vi har väntat hela april. Äntligen. Ha en fin solig vecka!
 



Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0