Ett år, kor och födelsedagspresenter

2010-05-24 20:02:57
Min Dag
Igår, söndag, tänkte vi att vi skulle fira pojkvännens födelsedag samtidigt som vi skulle fira vår ett-årsdag. Tänkte vi.

Hade inte fått äta en endaste godisbit eller sötsak under en hel vecka innan Göteborgsvarvet (fuskade väl någon gång, men hade ni varit där hade ni förstått!) så igår när hela spektakelet var över för min del satte jag mig med en liten godisskål och väntade på att min underbaring skulle vakna.



Passade även på att slå in lite paket till honom eftersom han sover så hiiiiimla länge på morgonen (eller så är det jag som vaknar tidigt?).

Fick slå in det största paketet i tidningspapper först för man såg igenom det fina presentpappret. Ser ni vad det är ? ;)

Till slut vaknade min fina pojk och han tog sig ut till mig.
Jag upptäckte att korna hade släppts ut på bete utanför mitt hus (ser de från mitt fönster). Ett bevis på att jag bor på landet, hihi. Men nu vet man att sommaren är mycket, mycket nära. Och vad jag har längtat efter den här låååånga vintern!

Så blev det dags för middag (som jag om min syster hade gjort). Hasselbackspotatis med fläskfiléer i gräddsås.
Självklart spillde jag sås när jag skulle ställa ner tallriken! Tur att vi satt utomhus.

Medan de andra satt och åt kom jag och mamma sjungandes "Ja, må han leva" medan vi bar på pojkvännens paket. Han öppnade dem när han hade ätit upp.

Av mig fick han det här frågespelet eftersom vi tycker om att spela frågespel.
Sedan fick han presentkort av min familj och ett par shorts av mig eftersom jag tyckte att han behövde det. Tyvärr var det fel storlek så han måste byta dem.

Efter maten testade vi att spela spelet. Eme var med och jag vann!
Sedan firade vi vår ett-årsdag lite smått. Pojkvännen fick present och vi åt lite rabarberpaj med vaniljsås.
Någon gång efter det somnade vi.

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0