Januari, februari, mars 2013

2013-12-18 22:09:00
Tillbakablickar
Januari
Slutade året 2012 i Romelanda iklädd rosett och kavaj tillsammans med Patrik och ett gäng finfina personer och började året 2013 hemma hos Patrik.
Sprang i fem graders kyla (eller värme) och jobbade så ofta jag blev inringd.
Åt trettondagsaftonsmiddag hos mormor precis som alla andra år.
Byggde hus i Sims när jag var hemma och ledig.
Och läste många böcker.
 Min bästa låt under januari var "Thrift Shop", kunde inte sluta lyssna på den! Och så var jag på mitt livs första massörbesök, det var alldeles superbt!
 
Februari
 Firade mammas födelsedag och hade en hel heldag tillsammans med bästa Wille (inte samma dag, dock) i början av februari.
Alla hjärtans dag firade jag med barn och förskolepersonal och med att bli medlem i WWF.
En torsdagskväll fick jag med mig Patrik till Chalmers och gick på Öppet Hus-kväll på bio- och kemitekniksektionen. Jag blev peppad att söka bioteknik samtidigt som jag blev fundersam över om det var det jag ville.
Och så gick jag på olika kalas.
 
Mars
 Under mars månad bakade jag otroligt många sesampannkakor. Var och varannan dag känns det som såhär i efterhand. Men så gott.
Pälsbollen började bete sig konstigt och jaga och fräsa åt sin egna svans. Vi trodde att hon hade fått någon psykisk störning och jag var jätterädd och ledsen över att vi skulle behöva avliva henne. Men efter att Patrik googlat upptäckte vi att det inte var farligare än något som gick att ordna tillsammans med en veterinär. Så himla skönt!
Var så alldeles jätteglad över att EU:s förbud mot djurtestad kosmetika trädde i kraft och att det numera är olagligt att sälja kosmetikaprodukter som innehåller ingredienser som efter lagens gällande har testats på djur. Hurra!
Och i slutet av månaden mars åkte jag och Wille ner till Bryssel. Där drack och åt vi fantastiskt mycket choklad, åt den godaste mat jag hittills någonsin ätit på the Switch (röd tonfisk med potatismos, rekommenderas starkt! ville aldrig att måtiden skulle ta slut för det var så superbt gott!), hittade lilla, lilla Mannekein Piss, gick på seriemuseumet, besökte en bar med över 2 000 ölsorter (blev dock besvikna över avsaknaden av rosa elefanter i taket vilket guideboken berättat om) och gick till Horta-museumet (rekommenderas, så vacker arkitektur).
Och en dag tog vi tåget till Brygge där jag absolut kan tänka mig att bo. Där åt vi moules frites, köpte belgisk öl att ta med hem och åt dessert till lunch.
Och väl hemma igen firade jag påsk hos farmor och farfar och med fjäder i håret.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0