De fyra senaste dagarna innehållandes rapport, filmkvällar och sushi

2016-08-09 06:46:04
Resor - Indonesien
De senaste dagarna efter att vi besteg vulkanen Merapi har vi lagt största delen av vår tid på att sitta och skriva rapport om vårt laboratoriearbete. Men vi försöker roa oss lite också! Exempelvis gick vi och såg Suicide Squad och åt popcorn till middag. Annie var för övrigt så himla peppad inför att se den här filmen, och jag tror inte hon blev besviken. (((:
 
Vi tar oss iväg till olika köpcentra och sätter oss på Starbucks för att vi har upprtäckt att de hittills har bäst internet där. Dock lite väl hög musik, men Annie får i sig koffein och det håller skutan rakt. Jag börjar för övrigt närma mig färdig (eller jag blir ju aldrig riktigt nöjd, menmen) och vi har läst igenom varandras och gett kommentarer. Så det går framåt! Heja, heja.
 
Vi äter sushi och annat gött. Men nu är våra värdekuponger på suhshistället slut, så kanske att det inte blir mer sushi förrän vi kommer hem. Vi har också bokat in en liten sista semesterresa över helgen som kommer. Vi har även fått med oss Vita på detta och vi är så peppade på att besöka en ö utan internet och där det bara finns elektricitet under kvällen/natten. Woop.
 
Vi har köpt DVD-filmer att titta på när vi inte längre orkar skriva rapport. Hittills har vi bara sett Zootopia, och jag är superpepp på The Lobster!
 
Och vi har börjat gå över till att fila på våra presentationer som vi ska hålla nästa vecka! Det är lite galet. Idag är det vår 65:e dag på resa och bara 11 dagar kvar att spendera i det här landet. Och om ytterligare några dagar äntrar vi svensk mark. Tre månader går ändå väldigt fort ...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0