Mars - en sammanfattning

2023-04-01 16:35:54
Månadssammanfattning
 
 
March - a summary
 
 
Första april i dag och än har jag inte blivit lurad eller upplevt något bus. Sammanfattar härmed förra månaden, precis som jag gjorde med februari. Blev en väldigt speciell månad från mitten på mars då vi oväntat blev föräldrar (inte helt oväntat oväntat såklart, jag var ju ändå gravid). 
 
 
Månadens tv-serie
Hotell Romantik på SVT som jag såg färdigt. Såg David Batras serie Hårt väder, och fick kryssningsvärkar efter att jag sett klart sista avsnittet och funderade på vad jag skulle se på härnäst.
 
 
Månadens musik
Blev inte så jättemycket lyssnande på musik denna månad och kan inte minnas att jag lyssnade på något speciellt innan kidsen föddes. Blir pass på denna. 
 
 
Månadens poddar
Flashback forever är den enda jag lyssnat på, som vanligt. Ligger flera veckor back i lyssnandet, dock.
 
 
Månadens youtube
Yoga för ammande mammor.  
 
 
Månadens godaste mat
Förlossningsbrickan klockan halv tre på natten. Och all mat som min mamma varit snäll och lagat åt oss. De där matlådorna har helt klart varit avgörande för oss, både på neonatalavdelningen (där det finns ett föräldrakök med kyl men inga kokmöjligheter) och första tiden hemma med bäbisarna. 
 
 
Månadens sysselsättning
Förbereda inför den kommande förlossningen (som jag trodde skulle vara åtminstone i april någon gång). Förstå hur ta hand om två nyfödda. Lära känna mina barn.  
 
 
Månadens sämsta
De svullna benen och fötterna - hade så otroligt ont i höger lår veckan innan förlossningen. 
 
 
Månadens bästa beslut
Att vi hade förberett en hel del ändå inför bäbisarnas ankomst. Och att vi gick och hyrde samt installerade babyskydd dagen innan vi fick flytta in i ett familjerum på neonatalavdelningen. Be om hjälp med matlådor. 
 
 
Månadens anteckning
Blankt. Förutom en inköpslista till när jag kunde springa bort till apoteket på sjukhusområdet. 
 
 
Månadens klädesplagg
Sjukhustrosor och sjukhusskjorta. Och pyjamasen jag fick i förlossningspresent av kompisar och familj. 
 
 
Månadens film
Blev inget filmtittande denna månad.
 
 
Månadens böcker
Har börjat läsa Gatan av Ann Petry. Tycker den är fantastiskt bra hittills och jag anar att den kommer få riktigt högt i betyg när jag väl tagit mig igenom den. Annars: Händelser vid vatten och Den stora blondinens sista sommar, samt försökte med Kvinna sedd bakifrån. Ändå bra medhunnit för en halv månad!
 
 
Månadens mest lästa inlägg
 
 
Månadens rutin
Mata barnen ungefär var tredje timma efter blöjbyte, följt av bröstpumpning, och sedan ta hand om disken. Bestämma vad jag vill få gjort till nästa matning. Det är så livet ser ut just nu.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0