Vecka 49

2023-12-06 15:45:22
Veckorapport
 
 
Week 49
 
 
Igår var det prick ett år sedan vi fick nycklarna till vår lägenhet. Var så taggad på att få flytta bort från tvåan då. Var så taggad på hur bra det skulle bli. Och det har det blivit. Enda jag saknar är ibland ett rum till (går det att någonsin bli nöjd?) och att kunna släppa ut ungarna på en gräsplätt utanför dörren. Ett roligare kök också. Annars. Annars är den toppen. 
 
 
Jisses vad mörk och dyster bilden blev. Tänkte den var lite vintrig och fin med snö på grenarna, men det verkar inte synas. Blev mer av ett albumomslag till något svårt band. Matchar humöret jag hade när jag tog bilden och var ute med vagnen själv, dragandes genom snön och med ett skrikande barn som inte blev nöjd vad jag än gjorde.
 
 
I helgen hängde vi hos mina föräldrar och på julmarknaden på Bohus fästning. Det var kallt att vara utomhus (trots underställ). Gött att komma in i värmen igen. Ätit saffranskaka som varje första advent.  Vi har varit på sista babysimmet och barnen fick ett simmärke för genomförd prestation. I helgen ska vi på kalas och på julbak. Blir mysigt. På måndag drar Musikhjälpen igång. Äntligen. Hoppas ni får en fin vecka. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0