Mina mål för 2024

2024-01-14 08:00:00
Tankar Och Funderingar
 
 
My goals for 2024
 
 
Insåg att det var längesedan jag satte uppe mål för året, senast var 2019. Att skriva upp dem då gjorde att jag bland annat fick draghjälp av Pigge att vandra uppe i Abisko, och det var ju toppen. Att få hjälp samt att bli påmind om dem gör dem lättare att uppnå. Här kommer målen för 2024: 
 
 
• Läsa 12 böcker
Brukar ha som årsmål att läsa omkring 30-40 stycken, men får i år sänka förväntningarna och kommer vara nöjd om jag hinner läsa ut en varje månad. Tror på korta och lättsamma böcker, inga tegelstenar detta år.
 
 
• Löpträna regelbundet igen / orka springa 10 km
När det är lite fler plusgrader vill jag sätta igång med detta. Och om det går sig väl vill jag lägga till att öva upp till att springa milen under en timme. Annars tänker jag att jag ska vara snäll mot mig själv, var över ett år sedan jag sprang någon längre sträcka.
 
 
• Söka jobb 
Vi har en plan om när barnen ska börja skolas in på förskolan, och det vore bra om jag också har ett jobb då. Och för att få ett jobb behöver jag ju söka lediga tjänster. Har inte satt upp ännu hur många jag ska söka per månad, men vet vad arbetsförmedlingen tycker. 
 
 
• Mindre skärmtid
Känner hur mycket bättre jag mår av att inte ha slöscrollat facebook på ett tag, så det vill jag fortsätta med även detta år. Rensa bland appar och verkligen bara ha "nödvändiga". Hinna med mer av det jag faktiskt vill göra i riktiga livet.
 
 
• Våga åka på utflykter och störa rutiner 
Märker av att jag inför nya situationer blir uppstressad för hur ska det gå med barnens mat- och sovtider, det kommer bli kaos och gråt och jag kommer bli utmattad. Men efter varje kalas och utflykt vi har gått på har jag alltid varit glad över att vi kom iväg, det blev ett fint minne. Så vill fortsätta våga att hänga med på saker och anamma ett "men det löser sig, det blir kul"-tänk.
 
 
Det var alles.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0