Vecka 26. Desinformation

2024-06-25 08:00:00
Veckorapport
 
 
Week 26. Disinformation
 
 
Förra veckan delade jag som vanligt mitt blogginlägg på Facebook efter att ha publicerat det. Möttes av informationen att det inte tillåts på plattformen. Att det inte längre (enligt EU-regler om jag förstod det hela rätt) är tillåtet att dela inlägg som sprider desinformation. Och mitt lilla blogginlägg om hur det går för mina odlingar och att jag hade ramlat när jag sprang fastnade alltså i Facebooks algoritmnät för vad som får spridas. Toppen att de har börjat ta till åtgärder för desinformation, det var väl inte en dag försent. Känns bara lite hårt att jag skulle bli stoppad. Upplever det inte som att jag sprider desinformation, utöver att det är min subjektiva upplevelse jag beskriver då. De har fått en vecka till på sig att förfina algoritmen, så får se om det kommer funka att dela den här veckan.
 
 
Hursomhelst. Vi har firat midsommar. Barnen dansade runt stången för första gången med sin farmor och faster. Ätit jordgubbar och nästan badat i poolen. Barnen vägrade ta en vila under dagen, så mot kvällen var vi helt slut, alla fyra. Har ägnat dagarna sedan dess åt att sova och vila ikapp. Jag fick spänningshuvudvärk som tog några dygn att få bort. 
 
 
I veckan ska vi hälsa på den senast nyfödda person vi känner, och gå på dop. Det ska bli soligt och varmt. Även om det inte känns så precis just nu när jag skriver och det är molnigt med hot om regn och solen känns avlägsen. Ha en fin vecka, hörrni!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0