En 31-årings önskelista

2023-09-09 10:11:00
Konsumtion
 
 
A wishlist of a 31-year-old
 
 
Jag fyller år om ungefär en vecka. 31 jordsnurr blir jag. Jag har redan fått en födelsedagspresent från Anton och tvillingarna (en digital fotoram som även går att chromecasta till). Tycker att en önskelista visar var någonstans i livet en är, speciellt när jag tittar tillbaka och kan se när jag nyss flyttat hemifrån och när jag bott själv så länge att jag egentligen redan "har det mesta". Här kommer årets önskelista!
 
 
En cykel. Har haft mammas gamla sedan jag flyttade hemifrån. Vi har hållt ihop länge och jag lämnade in den på reparation / uppfräschning varje år. Sadeln har blivit snodd. Ramarna börjar bli rostiga. Och senast har någon, som inte hade något bättre för sig, skurit i sadeln när den stod i förrådet. Tar det som ett tecken att det är dags nu för en ny. Ser framför mig hur jag ska susa upp och ner för backarna med tvillingarna i en cykelvagn (som jag också behöver önska mig). 
 
 
Byxor. Kommer i mina vanliga byxor igen efter graviditeten och har blivit duktig på att rensa och faktiskt slänga de där gråa byxorna som är så utnötta att de inte är gråa längre. Varierar mellan jeans, shorts, vita linnebyxor och ett par mörkblå byxor men sedan verkar det vara slut på byxor så behöver flera.
 
 
Fotoalbum. Har beställt hem utskrivna foton, mest på barnen. Roligare att sätta in och ha dem i ett album än att ha dem liggande i de där medföljande fodralen. 
 
 
Kläder till barnen. För de har ju faktiskt inga (eller inte så många) kläder i större storlekar, och växer och växer, så egentligen hellre att de får. Pyjamaser råder det brist på. Just nu har de storlek 62, men kommer väl byta till 68 vilken vecka som helst.
 
 
Egentid / barnpassning. Behövs det ens ytterligare förklaring? Att få komma iväg en stund, antingen själv eller med Anton.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0